Youngsters Without Borders


 

Despre Noi

 


Despre Noi

Ultimele Stiri

Echipa

Euro Sat

Euro House Network

Dept.Voluntarii

Proiecte

Mass Media

Galerie Foto

Parteneri

Sprijin

Contact

Links

Premiu

Prezentarea Asociatiei T.F.F.

 

Asociatia Animatorilor si Monitorilor pentru Copii si Tineret "Tineri Fara Frontiere" a fost creata prin actul constitutiv al membrilor fondatori din data de 26.06.1997.

Asociatia este persoana juridica romana, organizatie apolitica, neguvernamentala si non-profit.

Scopul Asociatiei Tineri Fara Frontiere s-a dorit a fi unul care sa raspunda cerintelor actuale ale unei societati care este intr-o continua schimbare:

Promovarea activitatii de dezvoltare si valorificarea creatiei stiintifice, tehnice, artistice, culturale si intelectuale ale tineretului prin educatie.

Turismul social pentru tineret.

Elaborarea si punerea in practica a inor programe pentru copii si tineret cu abordarea dimensiunilor educative si a aspectelor legate de viata sociala, sanatate, ecologie, cultura etc.

Educatie ecologica.

Sustinerea si dezvoltarea tinerilor din zonele rurale prin activitati educative si antreprenoriale.

Identificarea de parteneri in sectorul de tineret pentru conectarea la viata sociala a Asociatiei T.F.F.

Lupta alaturi de organismele romane pentru afirmarea peste frontiere a valentelor tineretului romanesc.

Formarea de animatori si monitori din randul tinerilor specializati in pregatirea, coordonarea si punerea in practica a programelor cu valente educative.

Stabilirea de contacte cu organizatii guvernamentale si nonguvernamentale care au ca obiect programe sociale pentru copii si tineret.

Promovarea traditiilor culturale din zona la nivel national si international.

Intrarea intr-un circuit de schimburi informative si colaborare cu Ministerele ce intra in incidenta cu programele educationale pentru tineret (Ministerul Invatamantului, Ministerul Turismului si Sportului, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, Ministerul Sanatatii si Ministerul Mediului), structuri ONG, sindicate si alte asociatii, fundatii nationale si internationale cu scopuri similare.


Intrarea intr-un circuit international cu scopul de a largi sfera programelor nationale la nivel international, schimburi de informatii, adoptarea de strategii, solutii si programe.

De a lupta permanent alaturi de organismele romanesti pentru afirmarea peste frontiere a valentelor tineretului roman.